Hoe deelnemen

Hoe deelnemen aan de wedstrijd?

Lees eerst aandachtig het Algemeen Reglement en volg dan de verschillende stappen:

INSCHRIJVING

1a. Kies het inschrijvingsformulier dat overeenkomt met uw categorie A, B of C.

1b. Vul het inschrijvingsformulier in en druk op [Bevestigen].
OPGEPAST: Indien de WEB pagina blijft hangen nadat u op [Registreren] hebt gedrukt, gelieve de pagina te doorlopen, het probleem is vermeld in het rood.

1c. Ontvang bevestigingsmail op het mailadres dat u ingevoerd hebt en klik op de link voor ontvangst.

1d. Indien u jonger dan 13 jaar bent, stuur de door uw ouders of wettige voogd ingevulde en getekende ouderlijk toestemming naar Art and Low Vision vzw: per scan – mail
of per post; Pontstraat, 80, 9831 Deurle.

1e. Ontvang een mail die uw inschrijving bevestigt.
Kies een of twee werken
uit uw mooiste realisaties!

EERSTE SELECTIE

2a. Om de oriëntatie van het werk aan te geven, dient een wit of zwart klevertje aan te brengen op het manuele of gemengde werk, op de voorzijde, onderaan rechts. Bij digitale werken dient u ook een klevertje toe te voegen.
Maak een foto of scan. (De toegestane formaten zijn: gif, jpg of png. minstens 300DPI.) Opgepast: de foto niet ondersteboven sturen.

2b. Indien je reeds ingeschreven bent, gelieve op [Inloggen] te drukken onderaan het menu van de wedstrijd die aan de rechtse kant van het scherm verschijnt en ga naar het volgende stap.

2c. Vul het Registratieformulier in met de kenmerken van het werk

2d. Download de foto of scan van het bijhorende werk.

2e. Ontvang de bevestiging van de registratie van uw werk.

2f. Ontvang per mail uw resultaten in de eerste selectie.

TWEEDE SELECTIE

3a. In het geval van selectie, zal de deelnemer op de achterkant van het werk zijn voor- en achternaam, adres, categorie, de titel van het werk en een pijl naar de top vanhet werk schrijven.

3b. Stuur de originelen van de voor de tweede selectie geselecteerde werken naar het aangegeven adres.

3c. Ontvang een bevestiging dat het origineel van uw werk is goed aangekomen vooe de twwede selectie en een uitnodiging op de proclamatie en de prijstuireiking bij te wonen.

PROCLAMATIE EN PRIJSUITREIKING

4a. De deelnemer bevestigt zijn aanwezigheid op de prijsuitreiking ALVOOR de 10 november.  LET OP: Om veiligheidsredenen moet de volledige identiteit van de deelnemer EN van zijn metgezellen worden meegedeeld aan de organisator beter een geregistreerde afwezig dan een geweigerde toegang)

4b. Neem deel aan de verkiezing van de publieksprijs tijdens de manifestatie.

OPHALING VAN DE WERKEN

5. De ingeleverde werken kunnen worden opgehaald aan het einde van de prijsuireiking en dit vanaf 18u. Anders kunnen de werken door de deelnemers worden opgehaald op het adres van de organisator. Let op: na 20 december worden de niet-opgehaalde werken terug gestuurd op kosten van de deelnemer.

WIJ WENSEN JULLIE VEEL SUCCES TOE!