Hoe deelnemen

Hoe deelnemen aan de wedstrijd?

Lees eerst aandachtig het Algemeen Reglement en volg dan de verschillende stappen:

INSCHRIJVING

1a. Kies het inschrijvingsformulier dat overeenkomt met uw uw leeftijdscategorie A, B of C.

1b. Vul het inschrijvingsformulier in en druk op [Bevestigen]. Vergeet niet het paswoord dat je gekozen hebt op te schrijven.
OPGELET: Indien de WEB pagina blijft hangen nadat u op [Registreren] hebt gedrukt, gelieve de pagina te doorlopen, het probleem is vermeld in het rood.

1c. Enkele minuten later (soms tot een kwartier) een bevestigingsmail op het mailadres dat u ingevoerd hebt en klik op de link voor ontvangst. U krijgt dan een nieuwe bevestiging op uw scherm, niet in een mail, pas daarna bent  u ingeschreven.

(Als de bevestigingsmail van uw inschrijving niet binnen een redelijke termijn aankomt, kijk dan naar de spam. Indien de link niet in het blauw verschijnt, kopieer hem en plak hem dan in uw browser om uw registratie te bevestigen.)

1d.  Om een kunstwerk en het medisch certificaat te registreren,  moet u inloggen. Het ID= nummer verschijnt onderaan de kolom aan de rechterkant van het scherm.

UPLOADEN voor EERSTE SELECTIE   ten laatste op 1 oktober.

2a. Foto of scan  uw werk (formaten: gif, jpg of png resolutie van 300 DPI min.) Let op de correcte oriëntatie van uw werk. Indien nodig, draai de afbeelding in de juiste richting voor u ze upload.

2b. Indien je reeds ingeschreven bent, gelieve op [Inloggen-Uitloggen] te drukken in het menu van de wedstrijd die aan de rechter kant van het scherm verschijnt.

Uw ID-nummer vindt je onderaan in de rechter kolom van het scherm. Om onderscheid te maken tussen de twee werken voeg in a of b toe achter uw ID= nummer, bv. 153A, 153B.

2c. Vul het Registratieformulier in met de kenmerken van het werk

2d. Upoad de foto of scan van de bijhorend werk

2e. Scan of foto uw medisch getuigschrift en upload het ID=  bv. 153C. Het is niet mogelijk een medische getuigschrift als pdf te versturen, het is nodig om het om te zetten in een gif, jpg of png afbeelding.

2f. Controleer uw opgeslagen kunstwerk in de galerij (menu) dit opgeslagen document kan steeds gewijzigd worden. Schrap dan uw upload door op het kruisje bovenaan uw ongewenste kunstwerk te klikken en  upload opnieuw met hetzelfde ID nummer A of B.

Door in te loggen kunt u later altijd naar hetzelfde menu terugkeren.

SELECTIE voor de FINALE  ten laatste op  2 november

3a. In geval van selectie voor de tentoonstelling ontvangt de deelnemer in oktober een e-mail met de titel en het nummer van het werk dat kan opgestuurd worden naar het aangegeven adres.

Op de achterkant van het werk zal men de titel en het identificatie nummer ID en categorie van het werk, de voor- en achternaam van de kunstenaar, volledig adres en een pijl naar de top van het werk vermelden.

NB: De werken mogen noch ingelijst noch beschermd zijn door glas.  De op papier getekende/geschilderde werken , maximum A3,  zullen  op een uniforme wijze door de organisatoren ingelijst worden.

3b. Een bevestiging van de ontvangst van uw origineel werk , evenals een uitnodiging om de Proclamatie van de resultaten en de Prijsuitreiking bij te wonen zal per mail opgestuurd worden.

OPHALING VAN DE WERKEN

4. De ingeleverde werken kunnen door de deelnemer worden opgehaald   op het adres van de organisatoren. Let op: na 20 december worden de niet-opgehaalde werken op kosten van de deelnemer teruggestuurd.

WIJ WENSEN JULLIE VEEL SUCCES TOE!