HOE DEEL TE NEMEN?

Na het lezen van het Algemeen Reglement volgen hier de verschillende stappen:

1. INSCHRIJVING

1a. Bedenk een niet al te makkelijke “Gebruikersnaam” en “Bijnaam”, van minimaal 6 karakters, letters en cijfers.
Doe vervolgens hetzelfde voor het “Wachtwoord”.
Gebruik minimaal één kleine letter, één hoofdletter en één cijfer.
Gebruik tot slot geen speciale tekens zoals @ = & { € etc …
Gebruik om veiligheidsredenen niet uw echte naam voor de “Gebruikersnaam”.
Het is essentieel om onmiddellijk uw “Gebruikersnaam” en uw “Wachtwoord” op een veilige plaats te bewaren.

1b. Vul het inschrijfformulier volgens uw leeftijdscategorie in en bewaar het. Ik herhaal: vergeet niet de gebruikersnaam en het wachtwoord die je kiest op te schrijven.

LET OP: Als de WEB-pagina geblokkeerd blijft nadat u op de knop “Opslaan” hebt gedrukt, bladert u door het document, het probleem wordt rood gemarkeerd.

1c. Ga naar je e-mail en klik op de link die wordt weergegeven in de verificatie-e-mail van het e-mailadres dat je hebt ingevoerd in het registratieformulier. U ontvangt een tweede bevestiging op de site, niet in een e-mail, en pas dan wordt u geregistreerd.

(Als uw inschrijvingsverificatie-e-mail traag aankomt, kijk dan in de prullenbak/spam. Als de link niet in het blauw verschijnt, kopieer en plak deze dan in uw browser om uw registratie te bevestigen.)

1d. Nadat u zich heeft geregistreerd en gereageerd op de e-mail die u heeft ontvangen, kunt u ” verbinden ” met de site met de knop “Verbinden – Verbinding verbreken”.
Gebruik de “Gebruikersnaam” en vervolgens het eerder ingevoerde “Wachtwoord”.
Zodra uingelogd bent zoek dan uw “Identifier” voor de site, dit is het nummer dat u rechtsonder in het scherm vindt zodra u voor het eerst bent ingelogd. Bewaar deze ” Identifier ” (ID) ook op een veilige plaats.

2. VÓÓR 1 OKTOBER INDIENING VAN EEN OF TWEE WERKEN

2a. Als je je al hebt ingeschreven voor de wedstrijd, druk dan op “Inloggen-Uitloggen” in het wedstrijdmenu dat rechts op het scherm wordt weergegeven om naar de volgende stap te gaan.

2b. Fotografeer of scan uw werk (formaten: gif, jpg of png , resolutie van 300 DPI min.) Maak de afbeelding recht voordat u deze uploadt.

2c. Selecteer de foto die u naar uw computer wilt uploaden met de knop “Bestand kiezen” en upload de foto of scan van het bijbehorende werk met de knop “Uploaden”.

2d. Voer de kenmerken van het werk in het gegevensblad in.
Let op: je identificatiecode (ID) vind je onderaan het menu rechts op alle pagina’s van de site, nadat je je hebt geregistreerd en jezelf hebt geïdentificeerd.

2e. Controleer in de Galerij op de site de juiste presentatie van uw werken.

2f. Deze opgeslagen foto kan op elk moment worden verwijderd. Verwijder in dat geval je upload door op de X boven je ongewenste werk te klikken en upload een nieuw werk met hetzelfde identificatienummer (ID).

Door opnieuw verbinding te maken kunt u altijd terugkeren naar hetzelfde menu.

3. OKTOBER – NOVEMBER

De jury selecteert de ingezonden werken op basis van de digitale bestanden.

De jury beoordeelt de gepresenteerde werken aan de hand van de volgende drie criteria:

Harmonie en artistieke gevoeligheid,

Originaliteit van het bericht en

Kwaliteit en complexiteit van uitvoering

ER WORDT GEEN WERK AAN DE JURY GEPRESENTEERD ZONDER EEN CERTIFICAAT VAN VISUELE BEPERKING!

Let op: in geval van twijfel kan de jury je vragen om één of beide originele werken in te sturen, deze zullen na de beraadslaging teruggestuurd worden.

4. OKTOBER – NOVEMBER JURY EN TENTOONSTELLING

De resultaten van de wedstrijd worden bekendgemaakt op het Brussels OB Congress, waar de foto’s van de geselecteerde werken worden tentoongesteld. De organisatoren willen graag dat je de prijsuitreiking bijwoont. Indien niet mogelijk worden de resultaten en eventuele prijzen die je gewonnen hebt naar je toegestuurd.

5. VEEL GELUK VOOR IEDEREEN.
Scroll naar boven