Hoe deel te nemen?

Na het lezen van het Algemeen Reglement volgen hier de verschillende stappen:

1. INSCHRIJVING

1a. Bedenk een niet al te makkelijke “Gebruikersnaam” en “Bijnaam”, van minimaal 6 karakters, letters en cijfers.
Doe vervolgens hetzelfde voor het “Wachtwoord”.
Gebruik minimaal één kleine letter, één hoofdletter en één cijfer.
Gebruik tot slot geen speciale tekens zoals @ = & { € etc …
Gebruik om veiligheidsredenen niet uw echte naam voor de “Gebruikersnaam”.
Het is essentieel om onmiddellijk uw “Gebruikersnaam” en uw “Wachtwoord” op een veilige plaats te bewaren.

1b. Vul het inschrijfformulier volgens uw leeftijdscategorie in en bewaar het. Ik herhaal: vergeet niet de gebruikersnaam en het wachtwoord die je kiest op te schrijven.

LET OP: Als de WEB-pagina geblokkeerd blijft nadat u op de knop “Opslaan” hebt gedrukt, bladert u door het document, het probleem wordt rood gemarkeerd.

1c. Ga naar je e-mail en klik op de link die wordt weergegeven in de verificatie-e-mail van het e-mailadres dat je hebt ingevoerd in het registratieformulier. U ontvangt een tweede bevestiging op de site, niet in een e-mail, en pas dan wordt u geregistreerd.

(Als uw inschrijvingsverificatie-e-mail traag aankomt, kijk dan in de prullenbak/spam. Als de link niet in het blauw verschijnt, kopieer en plak deze dan in uw browser om uw registratie te bevestigen.)

1d. Nadat u zich heeft geregistreerd en gereageerd op de e-mail die u heeft ontvangen, kunt u ” verbinden ” met de site met de knop “Verbinden – Verbinding verbreken”.
Gebruik de “Gebruikersnaam” en vervolgens het eerder ingevoerde “Wachtwoord”.
Zodra uingelogd bent zoek dan uw “Identifier” voor de site, dit is het nummer dat u rechtsonder in het scherm vindt zodra u voor het eerst bent ingelogd. Bewaar deze ” Identifier ” (ID) ook op een veilige plaats.

2. VOOR 1 OKTOBER EEN OF TWEE WERKEN UPLOADEN

2a. Als je je al hebt ingeschreven voor de wedstrijd, druk dan op “Inloggen-Uitloggen” in het wedstrijdmenu dat rechts op het scherm wordt weergegeven om naar de volgende stap te gaan.

2b. Fotografeer of scan uw werk (formaten: gif, jpg of png , resolutie van 300 DPI min.) Maak de afbeelding recht voordat u deze uploadt.

2c. Voer de kenmerken van het werk in het gegevensblad in.
Let op: je identificatiecode (ID) vind je onderaan het menu rechts op alle pagina’s van de site, nadat je je hebt geregistreerd en jezelf hebt geïdentificeerd.

2d. Selecteer de foto die u naar uw computer wilt uploaden met de knop “Bestand kiezen” en upload de foto of scan van het bijbehorende werk met de knop “Uploaden”.

2e. Upload uw certificaat visuele beperking.
U kunt een certificaat van visuele beperking uploaden als pdf-, gif-, jpg- of png-bestand.

2f. Controleer in de Galerij op de site de juiste presentatie van uw werken.

2g. Deze opgeslagen foto kan op elk moment worden verwijderd. Verwijder in dat geval je upload door op de X boven je ongewenste werk te klikken en upload een nieuw werk met hetzelfde identificatienummer (ID).

Door opnieuw verbinding te maken kunt u altijd terugkeren naar hetzelfde menu.

3. IN OKTOBER

3a. Als een of beide van je werken worden gegund, ontvang je een e-mail met de titel en het nummer van het werk, met het verzoek om het originele werk(en) naar het opgegeven adres te sturen.

Schrijf vóór verzending op de achterkant van het werk: de titel, uw identificatienummer (ID), categorie A of B of C, uw voor- en achternaam, volledig adres en een pijl die naar de bovenkant van het werk wijst.

NB: De verzonden werken worden niet ingelijst of beschermd door glas. De op papier geproduceerde werken worden door de organisatoren op uniforme wijze ingelijst.

3b. Ontvang een bevestiging dat het origineel van je werk is ontvangen.

4. VERZAMELING VAN WERKEN

4. De werken kunnen door de deelnemer worden afgehaald op het adres van de organisator. Let op: na 20 december worden niet teruggenomen werken aan u geretourneerd.

Retourtransport en deelname aan de eindtentoonstelling zijn voor risico en risico van de deelnemers.

5. VEEL GELUK VOOR IEDEREEN.
Scroll naar boven